0 Άρχάγγελοι Προστάτες μας.



Μιχαήλ - Το όνομά του σημαίνει «Που Μοιάζει του Θεού». Αρχάγγελος του Ελέους και της Μετάνοιας, Ηγέτης του Τάγματος των Αρχαγγέλων και Αγγέλων, συχνά εμφανίζεται ως Στρατηγός των Αγγελικών στρατιών ενάντια στο κακό. Ένας πολυαγαπημένος Αρχάγγελος, όχι μόνο από τους Εβραίους και Χριστιανούς, μα και από τους Μουσουλμάνους.
Πίστη και Προστασία είναι οι βασικές ποιότητες του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Ήρθε από την αρχή της Δημιουργίας του Πλανητικού μας Συστήματος σχηματίζοντας τη φρουρά μαζί
με τους άλλους έξι Αρχαγγέλους, όχι μόνο της Γης αλλά.....
του φυσικού ήλιου, των πλανητών του Συστήματος αυτού, των δορυφόρων τους και των επτά εσωτερικών σφαιρών, που σχηματίζουν τους «Ουρανούς» αυτής της αλυσίδας. Όταν στο βάθος του χρόνου η αρνητικότητα κάλυψε τις σκέψεις, τα αισθήματα και την ψυχή των ανθρώπων με την σκέψη του δημιούργησε την Πύρινη Ρομφαία -που παραμένει από τότε μαζί του- για να απελευθερώσει τις ψυχές των ανθρώπων από τα δικά τους δημιουργήματα. Επίσης για να απαλλάξει την εγκλωβισμένη ζωή, που παραμένει αιχμάλωτη από τις υπάρξεις που οι σκεπτομορφές των ανθρώπων έχουν δημιουργήσει στο αστρικό πεδίο. Γι' αυτό παραμένει στο πεδίο αυτό και εργάζεται είκοσι ώρες το εικοσιτετράωρο.
Σχημάτισε την Πύρινη Ρομφαία γιατί γνώριζε ότι θα έρθει μια μέρα , που οι άνθρωποι θα χρειάζονται περισσότερη ενέργεια από αυτή που οι ίδιοι θα διαθέτουν, για να αποκοπούν από τους δεσμούς που δημιούργησαν. Δυνάμωσε τη Ρομφαία αυτή με την Αγάπη του προς τον Θεό, η οποία δεν είναι ρομφαία τρόμου αλλά αντίθετα Ξίφος Ελευθερίας και Ελπίδας. Όταν και η τελευταία ψυχή θα περάσει τη γέφυρα προς το Αιώνιο Φως, όταν η ανάληψη και του τελευταίο ανθρώπου συμβεί, η Ρομφαία θα εκλείψει.

 Γαβριήλ ,Σημαίνει «Η Δύναμη του Θεού».
Πασίγνωστος και πολυαγαπημένος Αρχάγγελος, όχι μόνο από την Εβραϊκή και Χριστιανική θρησκεία, μα και από την Μουσουλμανική. Ονομάζεται και Αγγελος της Αλήθειας και λέγεται πως θα είναι εκείνος που την Ημέρα της Κρίσης θα καλέσει τους ζωντανούς και πεθαμένους να αντιμετωπίσουν την τελική κρίση. Είναι επίσης αγγελιοφόρος του Θεού και εκείνος που ανακοίνωσε στην Μαρία την Θεϊκή σύλληψη, επίσης ο Κυβερνήτης των γυναικείων θεμάτων και του πλανήτη Σελήνη. Είναι επίσης εκείνος που επιλέγει ποιες φωτισμένες ψυχές  που βρίσκονται στον Παράδεισο θα ξαναενσαρκωθούν στην γη με κάποια Θεία αποστολή και περνά μαζί τους τους 9 μήνες της κύησής για να τους προετοιμάσει για την αποστολή τους. Υπήρξε εκείνος που έκαψε τα Σόδομα και Γόμορα.
Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ εργάζεται με την λευκή ακτίνα της αγνότητας. Προσφέρει καθοδήγηση και βοηθάει τους ανθρώπους να βρουν ποιο είναι το επόμενο βήμα στο δρόμο τους η τον θείο σκοπό και αποστολή τους. Όταν τον επικαλείστε φέρνει χαρά και επιείκεια, σαφήνεια και κατεύθυνση στη ζωή σας. Σας ανοίγει στην κατανόηση, τη συμπόνια και τη γενναιοδωρία και σας βοηθάει  να καθαρίσετε τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, που είναι κλειδωμένα στα ενεργειακά σας σώματα.
Οι πνευματικοί ηγέτες, οι αστρονόμοι, οι βιοχημικοί, οι φυσικοί, οι μουσικοί ανήκουν συχνά σε αυτή την ακτίνα.

Το ερημητήριο του είναι στο βουνό Shasta στη Καλιφόρνια και έχει βωμό για την αγνότητα και την αφύπνιση .

Ραφαήλ – Κυβερνήτης του πλανήτη Ερμή, Προστάτης της Θεραπείας, των Επιστημών και της Γνώσης. Ηγέτης για τους Φύλακες-Αγγέλους, ένας από τους Ηγέτες των Μαλακείμ & Ταρσισείμ, μέλος των Σεραφείμ, Χερουβείμ και Χασμαλείμ. Αναφέρεται ως ένας πολύ εύθυμος Αρχάγγελος που χαίρεται να σπέρνει την χαρά και την υγεία απ’ όπου περνά. Αναφέρεται πως το αρχικό του όνομα ήταν Λαββιήλ, μα επειδή υπήρξε ο μόνος που δεν έφερε αντιρρήσεις στον Θεό για το πώς δημιουργεί την ανθρωπότητα, ο Θεός τον μετονόμασε σε Ραφαήλ που σημαίνει «Ίαση του Θεού». Δίδαξε τον Νόε πώς να χτίσει την Κιβωτό και τον Σολομώντα πώς να δένει τους δαίμονες.

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ εργάζεται με τη σμαραγδένια πράσινη ακτίνα της ισορροπίας, της θεραπείας και της αφθονίας. Βοηθάει τους ταξιδιώτες και τους θεραπευτές και αντιπροσωπεύει το όραμα και την αλήθεια. Θα σας βοηθήσει να βρείτε την αίσθηση της δικαιοσύνης.
Οι γιατροί, οι χειρούργοι, οι φαρμακοποιοί, οι μηχανικοί, οι εφευρέτες, οι ερευνητές, οι μαθηματικοί ανήκουν συχνά στην ακτίνα του.
Το ερημητήριο του είναι στην Fatima, στη Πορτογαλία.

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/11/o.html#ixzz2k31WRS9W

No Response to "Άρχάγγελοι Προστάτες μας."

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share

Labels

. Πολιτιστικά (1) Αγροτικά (1) Αθλητισμός (17) Αναδημοσιεύσεις (19) ανεξήγητα (2) Ανεργία (1) Αξιοθέατα (1) Αποφθέγματα (5) Αρχιτεκτονική (2) Άρωμα Γυναίκας (86) Άρωμα Γυναίκας εκθέσεις (2) Άρωμα Γυναίκας καλοκαίρι (2) Αυτοκίνητο (1) Βιβλίο (3) Βιογραφίες (24) Γεγονότα (5) γιορτες (2) Γλυκά (2) Γυναίκα (83) Γυναίκα μόδα (16) διαφήμιση (3) διαφθορά (2) Διάφορα (16) Δίδαγμα (2) Διδακτικές ιστορίες (9) Δράμα (9) Εγκληματικότητα (1) Έθιμα (11) Εθνικα Θέματα (3) Εκκλησία (4) Εκπαίδευση (2) Ελλάδα (21) Επετειακά (42) Επιστήμες (13) Επιστολές (2) Επιχειρηματικότητα (9) Εποχιακα (3) Εποχικα (6) Ερευνα (8) ερωτας (11) Έρωτας (22) Ευχές (7) ζώα (6) ζωγραφική (8) θεατρο (1) θρησκεία (24) θρησκεία παράδοση (41) ιντερνετ (2) ισότητα (1) Ιστορία (21) Ιστορία. Πολιτιστικά (27) ιστορίες (19) καιρός (1) Κινηματογράφος (8) Κοινωνία (20) κοινωνικα (100) κοινωνικά (16) Κομικς (2) Κόσμημα (2) Κόσμος (7) κράτος -φτώχεια (20) Κύπρος (4) Λογοτεχνία (6) Μακεδονία (2) Μικρά Ασία (8) Μόδα (1) Μουσική (40) Μύθοι (3) Μύθοι παραβολές (20) Μυθος (11) Μυστήρια (3) οδική ασφάλεια (1) οικογένεια (6) οικονομία (7) ομορφιά (2) ορυκτά (1) παιδεια (3) παιδι (8) Παραβολές (21) Παραβολή (1) παραδόσεις (2) Παράδοση (11) παραμύθια (6) Παραξενα (15) παροιμίες (2) πεζά (2) περιβάλλον (23) Ποίηση (36) πολιτική (14) Πολιτισμός (19) Πολιτιστικά (15) Πόντος (11) Πρόσωπα (2) προσωπικά (4) πτηνά (1) Ρατσισμός (1) σάτιρα (1) σάτιρα σχέσεις (4) σεξ (5) Σκέψεις (18) Σοφά λογια (4) στρατός (1) Συγκοινωνίες (1) Συναισθήματα (14) Σχέσεις (16) Ταινίες (1) Ταξίδια (7) Τέχνη (15) Τεχνολογία (4) τουρισμός (2) Υγεία (19) Υγεία -εναλλακτική θεραπεία (12) Υγεία-Διατροφή (25) Φιλοσοφία (84) φυσικά φαινόμενα (7) φωτογραφία (23) χαλάρωση (3) χαλάρωση θάλασσα (12) χιουμορ (33) χιούμορ (30) χομπυ (1) χορός (10) χριστούγεννα (6) ψυχολογία (14) Aξίες ζωής (7) Aρχαία Ελλάδα (12) Google (1) Mυστήρια (1) sex (1)