4 To φαρμακείο του Θεού !

Φίλοι μου διαβάζοντας αυτή την ανάρτηση …την επόμενη φορά που θα καθήσετε να φατε , θα εκπλαγείτε  από το γεγονός ότι πολλά από τα τρόφιμα που τρώμε είναι παρόμοια με ζωτικά όργανα του σώματός μας, και στην πραγματικότητα μας παρέχουν θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην καλή λειτουργία των εν λόγω οργάνων! Αυτά τα τρόφιμα είναι καλύτερα και πιο δυναμωτικά όταν τρώγονται ωμά.

Ο Θεός μας άφησε στοιχεία για το ποιες τροφές βοηθούν κάθε μέρος του σώματός μας! Το φαρμακείο του Θεού!

Μία φέτα καρότο μοιάζει με μάτι ανθρώπου. Η κόρη, η ίριδα και οι ακτινωτές γραμμές θυμίζουν ακριβώς το ανθρώπινο μάτι... Και ναι! Η επιστήμη τώρα δείχνει ότι τα καρότα βοηθούν πολύ στην αιμάτωση καθώς και στην καλή λειτουργία των ματιών!


Η τομάτα έχει 4 κοιλότητες και είναι κόκκινη. Η καρδιά έχει 4 κοιλότητες και είναι κόκκινη. Όλες οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι τομάτες ...
είναι γεμάτες με λυκοπένιο, άρα είναι πραγματικά πολύ ωφέλιμη τροφή για την καρδιά και για το κυκλοφορικό!


Τα σταφύλια κρέμονται σε ένα τσαμπί που έχει το σχήμα της καρδιάς. Κάθε σταφύλι μοιάζει με ερυθροκύτταρο και όλη η σύγχρονη έρευνα δείχνει ότι και τα σταφύλια επίσης είναι μια τροφή που τονώνει την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος!
Το καρύδι μοιάζει με ένα μικρό εγκέφαλο με το αριστερό και το δεξί ημισφαίριο, αλλά και την παρεγκεφαλίδα. Ακόμα και οι πτυχές ή οι αναδιπλώσεις πάνω στο καρύδι είναι ακριβώς όπως ο φλοιός του εγκεφάλου. Τώρα ξέρουμε ότι τα καρύδια βοηθούν να αναπτυχθούν πάνω από 30 νευροδιαβιβαστές της εγκεφαλικής λειτουργίας!


Τα φασόλια μπορούν να θεραπεύσουν και να βοηθήσουν να διατηρηθεί η λειτουργία των νεφρών και όντως, το σχήμα τους μοιάζει πάρα πολύ με το ανθρώπινο νεφρό!

Το σέλινο, το λευκό λάχανο "bok choy", το ραβέντι κ.ά. θυμίζουν οστά. Αυτά τα λαχανικά στοχεύουν ειδικά στα κόκαλα. Τα κόκαλα περιέχουν 23% νάτριο και αυτά τα λαχανικά περιέχουν 23% νάτριο. Εάν δεν παίρνεις αρκετό νάτριο από τη διατροφή σου, το σώμα σου αντλεί το νάτριο από τα οστά κι έτσι τα κάνει αδύναμα. Αυτές οι τροφές αναπληρώνουν τις ανάγκες του σκελετού σου!


Το αβοκάντο, η μελιτζάνα και το αχλάδι στοχεύουν στην καλή λειτουργία της μήτρας και του τραχήλου της γυναίκας και μοιάζουν πολύ με αυτά τα όργανα. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι όταν μια γυναίκα τρώει 1 αβοκάντο τη βδομάδα, αυτό εξισορροπεί τις ορμόνες, μειώνει το ανεπιθύμητο βάρος της γέννας και προλαμβάνει τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Το αβοκάντο χρειάζεται ακριβώς 9 μήνες για να αναπτυχθεί από άνθος σε ώριμο φρούτο!


Τα σύκα είναι γεμάτα από σπόρους και μεγαλώνουν σε ζεύγη. Τα σύκα αυξάνουν την κινητικότητα του σπέρματος των αντρών, αυξάνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, και συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της στειρότητας!


Οι γλυκοπατάτες μοιάζουν με το πάγκρεας και πράγματι εξισορροπούν το γλυκαιμικό δείκτη των διαβητικών!


Οι ελιές ενισχύουν την υγεία και την καλή λειτουργία των ωοθηκών της γυναίκας. Τι σας θυμίζει το σχήμα τους;


Το πορτοκάλι, το γκρέιπφρουτ, και άλλα εσπεριδοειδή θυμίζουν τους αδένες του μαστού της γυναίκας, και πράγματι βοηθούν την υγεία των μαστών και την κυκλοφορία της λέμφου μέσα και έξω από το στήθος!

Τα κρεμμύδια μοιάζουν με τα κύτταρα του σώματός μας। Η έρευνα έχει δείξει ότι τα κρεμμύδια βοηθούν στο να αποβάλλονται τα άχρηστα υπολείμματα από όλα τα κύτταρά μας κι έτσι κάνουν αποτοξίνωση. Επίσης τα κρεμμύδια παράγουν και τα δάκρυα που διατηρούν υγρή και καθαρή την επιφάνεια των ματιών μας. Ένας άλλος σύμμαχος, το σκόρδο, βοηθά στην αποβολή των τοξινών και των επικίνδυνων ελευθέρων ριζών από το σώμα μας!

4 Μηνύματα στην ανάρτηση "To φαρμακείο του Θεού !"

Ανώνυμος είπε...

Νοιώθω ότι πρέπει να ευχαριστήσω αυτόν που έγραψε το παραπάνω ρεπορτάζ (να το πούμε;), είναι
περίφημο, καταπληκτικό!!!
Σήμερα κιόλας θα το δώσω στα 3 μου παιδιά που τα περισσότερα απο τα παραπάνω ούτε θέλουν να ακούσουν όχι να γευτούν, π.χ. κρεμμύδι, σκόρδο, μελιτζάνα, λάχανο, καρότο..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

tania είπε...

@Aνώνυμος Να σου πω την αλήθεια ούτε εγω ξέρω ποιος το έγραψε και πραγματικά χαίρομαι που με αυτήν μου την αναδημοσίευση βοήθησα άλλωστε αυτός ηταν και ο λόγος της ανάρτησης!!
Στα δικά μου παιδιά εκανα πολυ αγώνα για να μάθουν να τα τρωνε τώρα οσον αφορα το κρεμμύδι και το σκόρδο τα παιδιά και είναι λογικό δεν είναι δυνατόν να τα τρώνε ωμά ...λόγω του ότι μυρίζουν και μαγειρέμένα καλά είναι αρκεί να τα χτυπάς καλά στο μπλεντεράκι !!
Ευχαριστώ για την επίσκεψη και το σχόλιο!!

paraplanitikos είπε...

Δηλαδή η συκιά είναι πολύ μα πάρα πολύ παρεξηγημένη!
Κατά τα άλλα η Τάνια εξακολουθεί να μας ξαφνιάζει ευχάριστα...

tania είπε...

@paraplanitikos Πολύ παρεξηγημένη και δεν καταλαβαίνω πως συνδυάστηκε με τους μη φανατικούς και αν σκεφτεί κανείς τη συμβολή της στο αναπαραγωγικό σύστημα του άνδρα...ε δεν είναι να απορείς?
φιλιά!

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share

Labels

. Πολιτιστικά (1) Αγροτικά (1) Αθλητισμός (17) Αναδημοσιεύσεις (19) ανεξήγητα (2) Ανεργία (1) Αξιοθέατα (1) Αποφθέγματα (5) Αρχιτεκτονική (2) Άρωμα Γυναίκας (86) Άρωμα Γυναίκας εκθέσεις (2) Άρωμα Γυναίκας καλοκαίρι (2) Αυτοκίνητο (1) Βιβλίο (3) Βιογραφίες (24) Γεγονότα (5) γιορτες (2) Γλυκά (2) Γυναίκα (83) Γυναίκα μόδα (16) διαφήμιση (3) διαφθορά (2) Διάφορα (16) Δίδαγμα (2) Διδακτικές ιστορίες (9) Δράμα (9) Εγκληματικότητα (1) Έθιμα (11) Εθνικα Θέματα (3) Εκκλησία (4) Εκπαίδευση (2) Ελλάδα (21) Επετειακά (42) Επιστήμες (13) Επιστολές (2) Επιχειρηματικότητα (9) Εποχιακα (3) Εποχικα (6) Ερευνα (8) ερωτας (11) Έρωτας (22) Ευχές (7) ζώα (6) ζωγραφική (8) θεατρο (1) θρησκεία (24) θρησκεία παράδοση (41) ιντερνετ (2) ισότητα (1) Ιστορία (21) Ιστορία. Πολιτιστικά (27) ιστορίες (19) καιρός (1) Κινηματογράφος (8) Κοινωνία (20) κοινωνικα (100) κοινωνικά (16) Κομικς (2) Κόσμημα (2) Κόσμος (7) κράτος -φτώχεια (20) Κύπρος (4) Λογοτεχνία (6) Μακεδονία (2) Μικρά Ασία (8) Μόδα (1) Μουσική (40) Μύθοι (3) Μύθοι παραβολές (20) Μυθος (11) Μυστήρια (3) οδική ασφάλεια (1) οικογένεια (6) οικονομία (7) ομορφιά (2) ορυκτά (1) παιδεια (3) παιδι (8) Παραβολές (21) Παραβολή (1) παραδόσεις (2) Παράδοση (11) παραμύθια (6) Παραξενα (15) παροιμίες (2) πεζά (2) περιβάλλον (23) Ποίηση (36) πολιτική (14) Πολιτισμός (19) Πολιτιστικά (15) Πόντος (11) Πρόσωπα (2) προσωπικά (4) πτηνά (1) Ρατσισμός (1) σάτιρα (1) σάτιρα σχέσεις (4) σεξ (5) Σκέψεις (18) Σοφά λογια (4) στρατός (1) Συγκοινωνίες (1) Συναισθήματα (14) Σχέσεις (16) Ταινίες (1) Ταξίδια (7) Τέχνη (15) Τεχνολογία (4) τουρισμός (2) Υγεία (19) Υγεία -εναλλακτική θεραπεία (12) Υγεία-Διατροφή (25) Φιλοσοφία (84) φυσικά φαινόμενα (7) φωτογραφία (23) χαλάρωση (3) χαλάρωση θάλασσα (12) χιουμορ (33) χιούμορ (30) χομπυ (1) χορός (10) χριστούγεννα (6) ψυχολογία (14) Aξίες ζωής (7) Aρχαία Ελλάδα (12) Google (1) Mυστήρια (1) sex (1)