8 Λίγη ζάλη παραπάνω


Σταυροπόδι και χωρίς εσώρουχο δεν είναι και τόσο άβολη κατάσταση όταν κάθεσαι σε ψηλό σκαμπό σε μπαράκι με ημίφως. Ίσα ίσα. Για κάποια που ξέρει πώς να ενώνει τα πόδια της αφήνοντας μια υποψία σκιάς, είναι αίσθηση ..... ανακατωμένης με υγρασία φωτιάς. 
Μ’ ένα πουράκι αναμμένο στο ένα χέρι κι ένα ποτό να χρυσίζει στο άλλο, η συναίσθηση του εαυτού σου να αιωρείται ανάμεσα σε βλέμματα είναι κάτι που γίνεται σχεδόν χωρίς να το έχεις επιδιώξει στο ελάχιστο.
Να παίζουν τα κόκκινα μπλουζ απ’ τα βραχνά μεγάφωνα και να κάνεις κινήσεις που δε ξέρεις από ποια βάθη των αιώνων τις κουβαλάς μέσα σου. Να τις απλώνεις χωρίς καν να τις έχεις σχεδιάσει. Κι απέναντί σου ματιές με ...

χρώματα που ψιθυρίζουν ροκάδικες γητειές. Είναι κάτι στόματα που δεν χρειάζεται να μιλήσουν για να καταλάβεις τη γλώσσα τους. 

\Κάτω από ήχους και κινήσεις, η γλώσσα είναι κοινή. Και τραγουδά μόνο ένα σκοπό. Το σκοπό του ξελογιάσματος.



Υγρασία στο βλέμμα και στα κορμιά. Ανάμεσα στους μηρούς και στις πτυχές του λαιμού. Στα κρυφά και στα φανερά σημεία του δέρματός σου, της πνοής και των αναστεναγμών σου. Θέλω να πιω ακόμη ένα απ’ το ίδιο που πίνω. Απ’ αυτό που με ζαλίζει ευχάριστα. Απ’ αυτό που θα με κάνει να γράψω έναν στίχο παραπάνω στο ποίημα των ανήμερων πόθων μου. Των αξημέρωτων μυστικών μου. Των άγριων ορμών μου.





Αλλάζω πόδι και γλύφω τα απύθμενα μαρτύρια της τελετής που με έκαψαν. Σε μια άλλη εποχή ίσως ήμουν πλανεύτρα. Σε μια άλλη διάσταση ίσως ήμουν γαλαξίας. Σε έναν άλλο χρόνο ίσως να ήμουν ψίθυρος. Σε μια μετάβαση ίσως να ήμουν η γραμμή που διαχώριζε το πρέπει από το ναι. Ίσως ήμουν το αγέννητο παιδί ενός παράνομου οργασμού που κόπηκε πάνω στο τελευταίο αχ. Ίσως ήμουν το ένα απ’τα δυο δευτερόλεπτα μιας φοράς που το ξημέρωμα είχε σταθεί λίγο παραπάνω για να πάρει μάτι τη νύχτα να φορά το δαντελένιο της εσώρουχο πριν αποσυρθεί στην άλλη μεριά του πλανήτη.



Αχ γεύση μου! Να σε δώσω στον πρώτο που θα μάθει πώς να αγγίζει το γυάλινο δάκρυ μου. Εκείνο που θα λιώσει πάνω στην κάψα του βλεφάρου του χορεύοντας τζαζίστικες νότες βγαλμένες απ’ το σαξόφωνο της έμπνευσης ενός καινούργιου τραγουδιού με άρωμα αυθεντικού καλέσματος. Εκείνου που ξέρει πώς να παρασέρνει κάποια που ξέρει πώς να αφήνεται. Εκείνου που γνωρίζει πως η αναζήτηση του εαυτού περνάει μέσα από ένωση πυρήνα ψυχών. Εκείνου που δε διστάζει να ανακατεύει το δικό του ποτό με το παράλογο της ουσίας μιας άλλης πνοής.



Κατεβαίνω απ’ το ψηλό σκαμπό και περιφέρομαι στο πλήθος. Στάλες κυλούν ανάμεσά μου. Τι κι αν δεν τις βλέπει κανείς; Το άρωμα που αναδύει το σώμα είναι το καλύτερο διεγερτικό που σε κάνει να φαντάζεσαι σκηνές. Μα είναι στιγμές που η φαντασία δε σου αρκεί. Είναι στιγμές που θες να στύψεις το σύννεφο να στάξει μπρούσκο και να το πιεις μέχρι την τελευταία του σταγόνα. Είναι στιγμές που θες να φύγεις από τούτο τον κόσμο του εφήμερου και να πέσεις στη ρουφήχτρα των απτών παραισθήσεων. Κι όταν βλέπεις πως γύρω σου είναι μόνο το κενό, το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να παραγγείλεις ακόμη ένα ίδιο απ’ αυτό που πίνεις.
Κι ίσως για αλλαγή, κάτι διαφορετικό...έτσι...


...για λίγη ζάλη παραπάνω...

8 Μηνύματα στην ανάρτηση "Λίγη ζάλη παραπάνω"

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο!

tania είπε...

ΑΧ ΓΕΥΣΗ ΜΟΥ!!! Να σε δωσω στον πρωτο που θα μαθει πως να αγγιζει το γυαλινο δακρυ μου. Εκεινου που ξερει πως να παρασερνει καποια που ξερει πως να αφηνεται. Εκεινου που γνωριζει πως η αναζητηση του εαυτου περναει μεσα απο ενωση πυρηνα ψυχων . Εκεινου που δε δισταζει να ανακατευει το δικο του ποτο με το παραλογο της ουσιας μιας αλλης πνοης!!!!

MINIMARKET είπε...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ.ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΛΕΞΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ.....................

Emperor είπε...

Πέρασε από κοντά του. Το άρωμά της τον μέθυσε. Channel 5 ανακατεμένο με τον ιδρώτα ενός φρεσκολουσμένου κορμιού, τα υγρά ενός πεινασμένου αιδοίου, τις ορμόνες μιας ασθησιακής παθιασμένης γυναίκας. Έκλεισε τα μάτια. Ένοιωσε στα χείλη του τη γεύση του φιλιού της, ανακατεμένη με το ποτό της και το ποτό του. Κάτι σάλεψε μέσα του. 'Τα ωραιότερα πράγματα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις' σκέφτηκε. Συνέχισε τη φαντασίωσή του. Στο στόμα του πλέον είχε τη γεύση του κορμιού της, των υγρών της. Άνοιξε τα μάτια. 'We've got tonight, who needs tomorrow' ακούστηκε στο χώρο. Την έψαξε. Ήταν καθισμένη στο μπαρ, με τα πόδια σταυρωμένα, τόσο όσο χρειαζόταν για να αναδυθεί η μυρωδιά της. Έτοιμη να κατακτηθεί και να αφεθεί. Έβαλε τσιγάρο στο στόμα. Πλησίασε. Εκείνη προσπάθησε να τραβήξει μια ρουφηξιά απ'το πουράκι της. Είχε σβήσει. Τράβηξε το zippo του. Τον άναψε. Την κάρφωσε στα μάτια. Τον κοίταξε λάγνα. Της άναψε το πουράκι, άναψε το τσιγάρο του, τράβηξε μια βαθειά ρουφηξιά, άφησε τον καπνό πάνω απ'το κεφάλι της. 'Καλησπέρα' είπε. 'Μ'αρέσεις' συνέχισε. Της χαμογέλασε με τα μάτια συνέχεια καρφωμένα στα δικά της. Χαμογέλασε κι'εκείνη. Ναι. Ήρθε η στιγμή να αφεθεί...

Aνεμος είπε...

καλημερα μπηκατε και στην εφημεριδα μας
http://agapimena-blogs.blogspot.com/

tania είπε...

@ ΑΝΕΜΟΣ !!! σας ευχαριστω πολυ!!!

manos141 είπε...

Διαβάζοντας τήν ανάρτηση ξέφυγα λίγο από την καθημερινότητα...ευχάριστα μπορώ να πώ.
Καί κάποιος είπε.....η φωτογραφία τής Τάνιας σέ συνδιασμό μέ τό κείμενο είναι....θάνατος γιά τό κάθε..αρσενικό...!!!!!
Νά είσαι καλά.

tania είπε...

@ΜΑΝΟΣ καλησπερα χαιρομαι που σ'εκανα να ξεφυγεις ςστω και για λιγο ,οσο για το "θανατος" αν ειναι ετσι τοτε να βγαλω τη φωτο δε θελω "θυματα".χαχαχ

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share

Labels

. Πολιτιστικά (1) Αγροτικά (1) Αθλητισμός (17) Αναδημοσιεύσεις (19) ανεξήγητα (2) Ανεργία (1) Αξιοθέατα (1) Αποφθέγματα (5) Αρχιτεκτονική (2) Άρωμα Γυναίκας (86) Άρωμα Γυναίκας εκθέσεις (2) Άρωμα Γυναίκας καλοκαίρι (2) Αυτοκίνητο (1) Βιβλίο (3) Βιογραφίες (24) Γεγονότα (5) γιορτες (2) Γλυκά (2) Γυναίκα (83) Γυναίκα μόδα (16) διαφήμιση (3) διαφθορά (2) Διάφορα (16) Δίδαγμα (2) Διδακτικές ιστορίες (9) Δράμα (9) Εγκληματικότητα (1) Έθιμα (11) Εθνικα Θέματα (3) Εκκλησία (4) Εκπαίδευση (2) Ελλάδα (21) Επετειακά (42) Επιστήμες (13) Επιστολές (2) Επιχειρηματικότητα (9) Εποχιακα (3) Εποχικα (6) Ερευνα (8) ερωτας (11) Έρωτας (22) Ευχές (7) ζώα (6) ζωγραφική (8) θεατρο (1) θρησκεία (24) θρησκεία παράδοση (41) ιντερνετ (2) ισότητα (1) Ιστορία (21) Ιστορία. Πολιτιστικά (27) ιστορίες (19) καιρός (1) Κινηματογράφος (8) Κοινωνία (20) κοινωνικα (100) κοινωνικά (16) Κομικς (2) Κόσμημα (2) Κόσμος (7) κράτος -φτώχεια (20) Κύπρος (4) Λογοτεχνία (6) Μακεδονία (2) Μικρά Ασία (8) Μόδα (1) Μουσική (40) Μύθοι (3) Μύθοι παραβολές (20) Μυθος (11) Μυστήρια (3) οδική ασφάλεια (1) οικογένεια (6) οικονομία (7) ομορφιά (2) ορυκτά (1) παιδεια (3) παιδι (8) Παραβολές (21) Παραβολή (1) παραδόσεις (2) Παράδοση (11) παραμύθια (6) Παραξενα (15) παροιμίες (2) πεζά (2) περιβάλλον (23) Ποίηση (36) πολιτική (14) Πολιτισμός (19) Πολιτιστικά (15) Πόντος (11) Πρόσωπα (2) προσωπικά (4) πτηνά (1) Ρατσισμός (1) σάτιρα (1) σάτιρα σχέσεις (4) σεξ (5) Σκέψεις (18) Σοφά λογια (4) στρατός (1) Συγκοινωνίες (1) Συναισθήματα (14) Σχέσεις (16) Ταινίες (1) Ταξίδια (7) Τέχνη (15) Τεχνολογία (4) τουρισμός (2) Υγεία (19) Υγεία -εναλλακτική θεραπεία (12) Υγεία-Διατροφή (25) Φιλοσοφία (84) φυσικά φαινόμενα (7) φωτογραφία (23) χαλάρωση (3) χαλάρωση θάλασσα (12) χιουμορ (33) χιούμορ (30) χομπυ (1) χορός (10) χριστούγεννα (6) ψυχολογία (14) Aξίες ζωής (7) Aρχαία Ελλάδα (12) Google (1) Mυστήρια (1) sex (1)