7 ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ......ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Ήμαρτον μέρες που ήταν !!!! αλλά όσες καλές πράξεις και να έκανα όλες αυτές τις ήμερες (που τέτοιες μέρες ήταν) μάλλον δεν κατόρθωσα να ελαφρύνω την θέση μου,. αυτή την οποία δίκαια κατέκτησα με αιτία και αφορμή όλα όσα έσουρα στους έχοντες.,

Ούτε εκατό μέρες την διακυβέρνηση της χώρας για όλα αυτά τα όσα μας βάζουν να κάνουμε και μάλιστα μεταξύ αυτών και το να πρέπει να μαζεύουμε αποδείξεις........

Έπιασα αρκετούς του οικείου αλλά και του φιλικού περιβάλλοντος μου να παθαίνουν μια κάποια παράκρουση με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους ,από όλη εκείνη τη διαδικασία προετοιμασίας λες και ξεκίναγαν για ένα σαφάρι του οποίου δεν μπορούσαν να προδιαγράψουν την έκβαση του.....δηλαδή όπλα παλάσκες στη σειρά και με μάτι γυαλισμένο και αποφασισμένο για ότι προκύψει ....μέχρι τελικής πτώσης!!!!
Και έτσι είδα πράγματα και θάματα στις συμπεριφορές τους ,που χρόνια τώρα δεν .......τάχα εντοπίσει και μαζί προσπάθησα να κατανοήσω και όλα όσα άκουσα δια στόματος υπουργού και διάβασα μέσα από τα πρώτα εγχειρίδια, που ήδη κυκλοφόρησαν ,από γκουρού του είδους.....ξερόλες δηλαδή και μπέρδεψαν ακόμη περισσότερο την εδώ και χρόνια επιβαρυμένη προσωπικότητά μου η οποία δέχεται καθημερινά τέτοια βροχή από πληροφορίες, που πραγματικά απόρησα πως ακόμη, μόνο μπερδεμένη παραμένει και δεν έχει χάσει την μάχη με τους τόνους πληροφόρησης που πέφτουν πάνω της, πολλοί από τους οποίους μόνο βάρος της προσθέτουν όπως μάλλον βάρος προέβλεψα πως θα της προσθέσει η νέα αυτή τάση συγκέντρωσης των αποδείξεων....από παντού και όταν λέμε από παντού εννοούμε από παντού?
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ένα πείραμα και από την θεωρία να περάσω στην πράξη δηλαδή.... άνοιξα το πορτοφόλι μου και ανακάλυψα μια ταλαίπωρη ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ απόδειξη του 2009
Ακολουθώντας κατά γραμμα τις οδηγίες καταγραφής στοιχείων του εκδότη της απόδειξης προσπάθησα να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα ...δηλ.να βρω το ΑΦΜ του,το ποσόν που αναγράφεται την ημερομηνία και όλα όσα θα μου ζητηθούν από όλες τις αποδείξεις που θα πρέπει το άθροισμά τους να παρουσιάσω από του χρόνου τέτοιες μέρες και είτε το πιστεύετε είτε όχι τρόμαξα για τον χρόνο που χρειάστηκα για να εκτελέσω αυτή την εργασία κάτι που εκτίμησα πως δεν θα έχω ποτέ μαζεμένο,για να καταγράψω τις λίγες δικές μου αποδείξεις αλλά πολλές των οικείων μου ,που ξεκίνησαν ήδη το σαφάρι στο οποίο επιδίδονται με ιδιαίτερο σθένος και αρκετοί του περιβάλλοντός μου και που πολύ φοβάμαι πως άμεσα θα τους κοπεί η διάθεση εάν και εφόσον κάνουν αυτό που έκανα εγώ!!!
Και τότε μου ήρθε φλασια να δημιουργήσω έναν σύλλογο κυνηγών αποδείξεων και μέσα από τις ανάλογες διαδικασίες να τον εγκρίνουν ως ΜΚΟ [μη κυβερνητική οργάνωση] και να έτσι να μου παραχωρήσουν και έμμισθο γραμματέα ο οποίος θα έχει ως εργασιακή απασχόληση την καταχώρηση των στοιχείων των αποδείξεων των μελών του συλλόγου.

Με αυτές τις σκέψεις και φυσικά τις δεδομένες φιλοδοξίες μου να είμαι πρόεδρος του συλλόγου!!! Καλό ε?? τελικά καλό το κόλπο της δημόσιας διαβούλευσης του Γιώργου ε?? παιδιά!!!
Υ.Γ Λέτε να πάρω και καμιά επιχορήγηση ως Μ.Κ.Ο? Λέτε?

7 Μηνύματα στην ανάρτηση "ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ......ΑΠΟΔΕΙΞΗ"

manos141 είπε...

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ από άνεργο του ΟΑΕΔ αποδείξεις από διάφορες αγορές ειδών ένδυσης, υπόδησης, επίπλων και άλλων ειδών. Επίσης πωλούνται αποδείξεις από παροχή υπηρεσιών Ιατρών, Δικηγόρων, υδραυλικών, και αλουμινάδων. Δεκτός διακανονισμός ή ανταλλαγή με μηχανάκι. Για τους πρώτους 5 που θα επικοινωνήσουν, χαρίζεται από 1 απόδειξη μεγαλοδικηγόρου του Κολωνακίου με ποσό άνω των 500 ευρώ εκάστη. Πληροφορίες τηλ. 210-3332000

manos141 είπε...

για να γελασουμε.....
…….Θα ήθελα να αποδείξω οτι μια φορά εκει που κυνηγούσα στα δάση του Τσάρου της Ρωσίας είδα μια πανέμορφη αλεπού με μπλέ γυαλιστερή γούνα.
Δεν ξέρω αν θα με πιστέψετε, γνωρίζοντας οτι είμαι χρόνια κυνηγός, αλλά αυτό το ζώο το λυπήθηκα. Ήθελα όμως πολύ και την γούνα του.

Σε όσες παρόμοιες περιπτώσεις κι αν έχω βρεθεί στο παρελθόν, πάντα η ευστροφία και η στρατιωτική μου εκπαίδευση με έχουν βοηθήσει να υπερνικήσω τις όποιες δυσκολίες.
Χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά αντικατέστησα την σφαίρα του όπλου μου με μία πινέζα και πριν προλάβει η αλεπού να απομακρυνθεί την πέτυχα στην ουρά της, η οποία καρφιτσώθηκε στο πλησιέστερο δέντρο.

Με ψυχραιμία ύστερα έβγαλα το μαχαίρι μου και χάραξα τη μουσούδα της αλεπούς σε σχήμα σταυρού. Το ζώο που σε όλη αυτή την διάρκεια πάσχιζε να ξεφύγει πετάχτηκε έξω και εξαφανίστηκε σώο και αβλαβές, αφήνοντας όμως πίσω την γούνα του, καρφωμένη στο δέντρο.

Την γούνα αυτή έχω μέχρι και σήμερα ως έπαθλο να μου θυμίζει εκείνο μου το κατόρθωμα. Αν με πιάνετε;

Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι αυτό, ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε να αποδείξω εκείνη την φορά που αρπάχτηκα από μια κανονόμπαλα για να φτάσω στο στρατόπεδο του εχθρού αλλά στην μέση της διαδρομής είδα οτι δεν θα μπορούσα να τους νικήσω όλους μόνος μου και πιάστηκα στον αέρα από μια κανονόμπαλα που ερχόταν προς το δικό μας στρατόπεδο και επέστρεψα.

Ή αν και γι αυτό δεν γίνεται τίποτα, τι θα λέγατε για την φορά που η έγκυος σκύλα μου κυνηγούσε μια έγκυο λαγουδίνα και κατα διαβολική τύχη και οι δύο γέννησαν σε αυτό το κυνήγι. Τα σκυλάκια από ένστικτο κυνήγησαν τα λαγουδάκια και αυτά απο ένστικτο έτρεξαν να τους ξεφύγουν. Έτσι τελείωσα με 6 σκυλιά και 6 λαγούς, ένα κυνήγι που ξεκίνησα με ένα λαγό και ένα σκυλί……

Emperor είπε...

Εκείνο που βλέπω είναι να παρατάς το blogging και το chatting για να βρείσκεις χρόνο να καταγράφεις τις αποδείξεις σου (μ'άρεσε το 'εδώ και χρόνια βεβαρημένη προσωπικότητά μου'). Ευτυχώς ανοίγει σύντομα η Athens Voice (για μένα είναι το ευτυχώς) :-))))

tania είπε...

ΕΔΩ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!! ΤΟ ΤΗΛ. ΙΣΧΥΕΙ? ΜΑΝΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ! ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Κ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ !!ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ .ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..

tania είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΜΠΕΡΟΡ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΘΑ ΧΟΡΕΨΩ! ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Ο ΟΠΟΙΟς ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ,ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΟΞΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΙΔΙΩΝ ΕΣΟΔΑ!!!! ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ...ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΗ .....Η ATHENS VOICE TI EINAI KENTRO APOKATASTASHS ?? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ Κ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΜΕ.. ΑΝΑΜΕΝΩ!! ΦΙΛΙΑ!!

MINIMARKET είπε...

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΗ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΡΑΜΑΤΕΑ? ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ-ΑΞΙΟΛΟΓΟ-ΜΙΣΘΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ.

tania είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΚΕΤ!ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΕΝΗ... .Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ....ΑΣΕΠ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙΣ!!! ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share

Labels

. Πολιτιστικά (1) Αγροτικά (1) Αθλητισμός (17) Αναδημοσιεύσεις (19) ανεξήγητα (2) Ανεργία (1) Αξιοθέατα (1) Αποφθέγματα (5) Αρχιτεκτονική (2) Άρωμα Γυναίκας (86) Άρωμα Γυναίκας εκθέσεις (2) Άρωμα Γυναίκας καλοκαίρι (2) Αυτοκίνητο (1) Βιβλίο (3) Βιογραφίες (24) Γεγονότα (5) γιορτες (2) Γλυκά (2) Γυναίκα (83) Γυναίκα μόδα (16) διαφήμιση (3) διαφθορά (2) Διάφορα (16) Δίδαγμα (2) Διδακτικές ιστορίες (9) Δράμα (9) Εγκληματικότητα (1) Έθιμα (11) Εθνικα Θέματα (3) Εκκλησία (4) Εκπαίδευση (2) Ελλάδα (21) Επετειακά (42) Επιστήμες (13) Επιστολές (2) Επιχειρηματικότητα (9) Εποχιακα (3) Εποχικα (6) Ερευνα (8) ερωτας (11) Έρωτας (22) Ευχές (7) ζώα (6) ζωγραφική (8) θεατρο (1) θρησκεία (24) θρησκεία παράδοση (41) ιντερνετ (2) ισότητα (1) Ιστορία (21) Ιστορία. Πολιτιστικά (27) ιστορίες (19) καιρός (1) Κινηματογράφος (8) Κοινωνία (20) κοινωνικα (100) κοινωνικά (16) Κομικς (2) Κόσμημα (2) Κόσμος (7) κράτος -φτώχεια (20) Κύπρος (4) Λογοτεχνία (6) Μακεδονία (2) Μικρά Ασία (8) Μόδα (1) Μουσική (40) Μύθοι (3) Μύθοι παραβολές (20) Μυθος (11) Μυστήρια (3) οδική ασφάλεια (1) οικογένεια (6) οικονομία (7) ομορφιά (2) ορυκτά (1) παιδεια (3) παιδι (8) Παραβολές (21) Παραβολή (1) παραδόσεις (2) Παράδοση (11) παραμύθια (6) Παραξενα (15) παροιμίες (2) πεζά (2) περιβάλλον (23) Ποίηση (36) πολιτική (14) Πολιτισμός (19) Πολιτιστικά (15) Πόντος (11) Πρόσωπα (2) προσωπικά (4) πτηνά (1) Ρατσισμός (1) σάτιρα (1) σάτιρα σχέσεις (4) σεξ (5) Σκέψεις (18) Σοφά λογια (4) στρατός (1) Συγκοινωνίες (1) Συναισθήματα (14) Σχέσεις (16) Ταινίες (1) Ταξίδια (7) Τέχνη (15) Τεχνολογία (4) τουρισμός (2) Υγεία (19) Υγεία -εναλλακτική θεραπεία (12) Υγεία-Διατροφή (25) Φιλοσοφία (84) φυσικά φαινόμενα (7) φωτογραφία (23) χαλάρωση (3) χαλάρωση θάλασσα (12) χιουμορ (33) χιούμορ (30) χομπυ (1) χορός (10) χριστούγεννα (6) ψυχολογία (14) Aξίες ζωής (7) Aρχαία Ελλάδα (12) Google (1) Mυστήρια (1) sex (1)