2 Τα 3 σημάδια ενός καλού άνδρα!!


perfect-guy-4
Δεν ξέρω αν έχετε δει την ταινία “Ο Μάγος του Οζ”. Εάν όχι, πρόκειται για την ιστορία ενός κοριτσιού, της  Dorothy, που μαζί  με το σκύλο της Toto, ταξιδεύουν για να συναντήσουν τον Μάγο ο οποίος, υποτίθεται ότι έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τη Dorothy να πάει πίσω στο σπίτι της, στο Κάνσας.
Στο δρόμο αυτό λοιπόν η Dorothy, συναντά  τρεις άνδρες που χρειάζονται βοήθεια: ένα σκιάχτρο, ένα τενεκεδένιο άνθρωπο και ένα αρσενικό λιοντάρι, και συμφωνεί να τους αφήσει να την ακολουθήσουν στο ταξίδι της, για να δουν το Μάγο.
Το σκιάχτρο δεν έχει εγκέφαλο, δεν έχει μυαλό, ο τενεκεδένιος άνθρωπος δεν έχει καρδιά και το λιοντάρι, είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν έχει θάρρος. Έτσι, έχουμε τη Dorothy και το σκύλο της Toto, να καθοδηγούν την ομάδα των τριών ανδρών, που ψάχνουν για μυαλό, καρδιά και θάρρος.
Επαναλαμβάνω, για όσους από εσάς δεν το εντόπισαν, έχουμε τρεις άνδρες, που καθοδηγούνται από ένα κορίτσι και ένα σκυλί, προσπαθώντας να βρουν μυαλό, καρδιά και θάρρος...
Το μυαλό
Για τις γυναίκες, το πρώτο σημάδι ενός καλού άνδρα είναι ότι έχει μυαλό. Με άλλα λόγια, είναι
έξυπνος, συνετός, ευφυής.

μπορεί να σκεφτεί για τον εαυτό του και οι ενέργειές του δεν υπαγορεύονται από τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Που κατέχει τη γνωστική ικανότητα να αναγνωρίζει τη σημασία σας και να βλέπει την αληθινή αξία σας. Είναι αρκετά έξυπνος για να σας εκτιμά και αρκετά ευφυής για να το δείχνει.
Αν είναι οραματιστής, ξέρει τι κάνει και πού πηγαίνει.

Αν είναι ηγετικός τύπος, τότε είναι σε θέση να χειριστεί τις ευθύνες του,  είναι σε θέση να ελέγξει τον εαυτό του, το θυμό του, και το χαρακτήρα του. Με άλλα λόγια, έχει μυαλό!

Η Καρδιά
Το δεύτερο σημάδι ενός καλού άνδρα είναι ότι έχει καρδιά. Μερικοί άνδρες είναι κρύοι, είναι αναίσθητοι και κακοί. Δεν αισθάνονται τίποτα, δεν τους νοιάζει για τίποτα, δεν τους νοιάζει αν κλαις, δεν τους νοιάζει όταν πληγώνεσαι και δεν ενδιαφέρονται για πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

Τα συναισθήματά σας δεν σημαίνουν  “τίποτα”, για κείνους που  δεν έχουν καρδιά!
Ένας άντρας “με καρδιά” ανησυχεί για σας, δείχνει ενδιαφέρον για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν και σας βάζει πάνω από όλα και από οποιονδήποτε άλλο.

Ένας άνδρας με καρδιά θα περνά το χρόνο του μαζί σας, γιατί ξέρει ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και οι άνθρωποι αφιερώνουν χρόνο μόνο σε κάτι που εκτιμούν πραγματικά.

Δεν γίνεται να βρεις καλό άνδρα…χωρίς καρδιά.
Ένας άνδρας με καρδιά ακουμπά πάνω σας, σέβεται τα συναισθήματά σας και τις απόψεις σας.

Ένας άνδρας με καρδιά δεν έχει γοητευθεί από την ευφυΐα, τη διαίσθηση και την ευαισθησία σας, αλλά σας καταλαβαίνει και βασίζεται σε σας.

Ένας άνδρας με μια καρδιά σέβεται τους γονείς του, τους γείτονές του και το πιο σημαντικό, ένας άνδρας με καρδιά σέβεται τις γυναίκες που είναι μαζί του

Το Θάρρος.
Το  τρίτο σημάδι ενός καλού άνδρα είναι το θάρρος. Έχει θάρρος για την αντιμετώπιση των προκλήσεων, των  περιστάσεων και των παρεξηγήσεων.

Δεν θα σταματήσει, δεν θα υπαναχωρήσει, δεν θα το σκάσει, δεν θα παραιτηθεί και δεν θα υποχωρήσει όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Έχει θάρρος. Έχει το θάρρος να μείνει προσηλωμένος στις σχέσεις, το θάρρος να παίρνει μεγάλες αποφάσεις και το θάρρος να υποστηρίζει τις αποφάσεις του.

Έχει το θάρρος να αλλάξει, όταν απαιτείται αλλαγή. Έχει το θάρρος να αναλάβει τον κίνδυνο, το θάρρος να ακολουθήσει τα όνειρά του και το θάρρος να κάνει το σωστό.

Έχει το θάρρος να δεσμευτεί μαζί σας για μια ζωή, το θάρρος να σας σέβεται, το θάρρος να σας προστατεύει, το θάρρος για να κερδίζει τα προς το ζην, το θάρρος να ακολουθεί το πάθος του και το θάρρος να είναι ο άνθρωπος που ζητάτε από αυτόν να είναι .

Κλείνοντας, ο καλός άνδρας έχει μυαλό, έχει καρδιά, και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ένας καλός άνδρας έχει θάρρος.
πηγη

2 Μηνύματα στην ανάρτηση "Τα 3 σημάδια ενός καλού άνδρα!!"

mailxart είπε...

-Πολύ σωστά επισημαίνονται τα προτερήματα που χαρακτηρίζουν τον "καλό άντρα", αλλά αν δεν συνοδεύονται και από ένα γεμάτο πορτοφόλι δυστυχώς οι γυναίκες δεν θα μπορέσουν να τα εντοπίσουν... την καλημέρα μου Τάνια!

tania είπε...

@MailXart
Νάσαι καλά φίλε μου,καλό τριήμερο!

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share

Labels

. Πολιτιστικά (1) Αγροτικά (1) Αθλητισμός (17) Αναδημοσιεύσεις (19) ανεξήγητα (2) Ανεργία (1) Αξιοθέατα (1) Αποφθέγματα (5) Αρχιτεκτονική (2) Άρωμα Γυναίκας (86) Άρωμα Γυναίκας εκθέσεις (2) Άρωμα Γυναίκας καλοκαίρι (2) Αυτοκίνητο (1) Βιβλίο (3) Βιογραφίες (24) Γεγονότα (5) γιορτες (2) Γλυκά (2) Γυναίκα (83) Γυναίκα μόδα (16) διαφήμιση (3) διαφθορά (2) Διάφορα (16) Δίδαγμα (2) Διδακτικές ιστορίες (9) Δράμα (9) Εγκληματικότητα (1) Έθιμα (11) Εθνικα Θέματα (3) Εκκλησία (4) Εκπαίδευση (2) Ελλάδα (21) Επετειακά (42) Επιστήμες (13) Επιστολές (2) Επιχειρηματικότητα (9) Εποχιακα (3) Εποχικα (6) Ερευνα (8) ερωτας (11) Έρωτας (22) Ευχές (7) ζώα (6) ζωγραφική (8) θεατρο (1) θρησκεία (24) θρησκεία παράδοση (41) ιντερνετ (2) ισότητα (1) Ιστορία (21) Ιστορία. Πολιτιστικά (27) ιστορίες (19) καιρός (1) Κινηματογράφος (8) Κοινωνία (20) κοινωνικα (100) κοινωνικά (16) Κομικς (2) Κόσμημα (2) Κόσμος (7) κράτος -φτώχεια (20) Κύπρος (4) Λογοτεχνία (6) Μακεδονία (2) Μικρά Ασία (8) Μόδα (1) Μουσική (40) Μύθοι (3) Μύθοι παραβολές (20) Μυθος (11) Μυστήρια (3) οδική ασφάλεια (1) οικογένεια (6) οικονομία (7) ομορφιά (2) ορυκτά (1) παιδεια (3) παιδι (8) Παραβολές (21) Παραβολή (1) παραδόσεις (2) Παράδοση (11) παραμύθια (6) Παραξενα (15) παροιμίες (2) πεζά (2) περιβάλλον (23) Ποίηση (36) πολιτική (14) Πολιτισμός (19) Πολιτιστικά (15) Πόντος (11) Πρόσωπα (2) προσωπικά (4) πτηνά (1) Ρατσισμός (1) σάτιρα (1) σάτιρα σχέσεις (4) σεξ (5) Σκέψεις (18) Σοφά λογια (4) στρατός (1) Συγκοινωνίες (1) Συναισθήματα (14) Σχέσεις (16) Ταινίες (1) Ταξίδια (7) Τέχνη (15) Τεχνολογία (4) τουρισμός (2) Υγεία (19) Υγεία -εναλλακτική θεραπεία (12) Υγεία-Διατροφή (25) Φιλοσοφία (84) φυσικά φαινόμενα (7) φωτογραφία (23) χαλάρωση (3) χαλάρωση θάλασσα (12) χιουμορ (33) χιούμορ (30) χομπυ (1) χορός (10) χριστούγεννα (6) ψυχολογία (14) Aξίες ζωής (7) Aρχαία Ελλάδα (12) Google (1) Mυστήρια (1) sex (1)