4 33 Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στην Δράμα.

“Film your mind” – «Κινηματογράφησε τη σκέψη σου»  

Με αυτό το λογότυπο άνοιξε τις πύλες  του απο τις 20 έως 25 του μηνός με την τελετή έναρξης εδώ στην ακριτική Δράμα,  το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, ελληνικό και διεθνές.
 Ένας θεσμός που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ωρίμασε εδώ στην περιφέρεια, στηρίχθηκε αγαπήθηκε από το δραμινό λαό και καταξιώθηκε στο ελληνικό, αλλά και διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα.
Το φεστιβαλ ΄Δράμας είναι απο τα μεγαλύτερα και αναγνωρισμένα  φεστιβάλ παγκοσμίως.  
Τα τελευταία χρόνια ο ελληνικός κινηματογράφος βρίσκεται σε μια άνθηση  και είναι γεγονός οτι ένα φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους  είναι σημείο συνάντησης για νέους σκηνοθέτες , οι λεγόμενοι και ..μικρομηκάδες .σεναριογράφους ,τεχνικούς γιατί γίνονται επαφές κ γνωριμίες μέσω των οποιων δημιουργούνται    καινούριες δουλειές  κ αναδεικνύονται νέα ταλέντα.
Ετσι λοιπόν το φεστιβάλ δημιουργεί κ προωθεί την  νέα  γενιά κινηματογραφιστών οι οποίοι είναι το μέλλον του ελληνικού κινηματογράφου .
Το άρωμα γυναίκας με την ευαισθησία που έχει οσον αφορά τα πολιτιστικά κ καλλιτεχνικά δρώμενα προτεινει στον κοσμο και απο όμορους νομούς  να παρακολουθήσει το φεστιβάλ  κ τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνονται .
Το κείμενο επιμελήθηκε το Αρωμα Γυναικας  ακολουθεί στο Διαβαστε περισσ. αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβαλ καθως κ των παράλληλων εκδηλώσεων..  
http://entertainment.in.gr/html/ent/258/ent.90258.asp
“Film your mind” – «Κινηματογράφησε τη σκέψη σου»

Τρία επίσημα διαγωνιστικά προγράμματα, εννιά κινηματογραφικά αφιερώματα, εκπαιδευτικά εργαστήρια, εικαστικές, λογοτεχνικές και μουσικές εκδηλώσεις συνθέτουν αυτή τη γιορτή, που θα διαρκέσει από τις 20 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, στη Δράμα.



‘Film your mind’ θα πει ‘κινηματογράφησε τη σκέψη σου’ και το Φεστιβάλ της Δράμας καλωσορίζει, αναδεικνύει, προτρέπει, ενισχύει τις αποτυπώσεις πάνω στο φιλμ, στη μεγάλη οθόνη, των ιδεών, των συναισθημάτων, των σκέψεων κινηματογραφιστών και θεατών.



Τα διαγωνιστικά προγράμματα του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν:

• 34 ταινίες μικρού μήκους στο Εθνικό Τμήμα

• 48 παραγωγές στο digi2010 &

• 57 συμμετοχές στο Διεθνές Τμήμα





ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ



• ΕFA – ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ - ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ EFA – 2009 «Το μικρό μετράει!»

Το Φεστιβάλ Δράμας ως ένα από τα μέλη του δικτύου συνεργαζομένων φεστιβάλ με την Ευρωπαική Ακαδημία Κινηματογράφου παρουσιάζει και φέτος τις βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους 2009 και υποψήφιες για το Μεγάλο Βραβείο της EFA 2009.

Η κατηγορία ταινιών μικρού μήκους των Βραβείων Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου σε συνεργασία με 15 επιλεγμένα ευρωπαϊκά φεστιβάλ κινηματογράφου. Η κριτική επιτροπή του κάθε φεστιβάλ επιλέγει την ταινία μικρού μήκους η οποία θα είναι υποψήφια για τα βραβεία.

Τα μέλη της Ακαδημίας παρακολουθούν όλες τις υποψήφιες ταινίες και ψηφίζουν για την καλύτερη ταινία η οποία θα προβληθεί στην τελετή απονομής των Βραβείων Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου.

Το πρόγραμμα που προβάλλεται στη Δράμα περιλαμβάνει τις δεκατρείς υποψήφιες ταινίες της κατηγορίας Μικρού Μήκους των Βραβείων Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου για το έτος 2009, καθώς και την ταινία «Γράμματα χωρίς παραλήπτη» του Marcel Lozinski από την Πολωνία που αναδείχθηκε τελικός νικητής.

Η τελετή απονομής των φετεινών Βραβείων ΕFA 2010 θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας, στις 4 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 20/9, 21:00

Παρασκευή 24/9, 18:00

Σάββατο 25/9 12:00, στην αίθουσα Ολύμπια



• ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Η ελβετική σκηνή ταινιών μικρού μήκους παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία. Το 2009, 124 ταινίες μικρού μήκους επιλέχθηκαν και προβλήθηκαν σε σημαντικά φεστιβάλ στην Ελβετία. Πολλές από αυτές τις ταινίες διακρίθηκαν στο εξωτερικό και κέρδισαν διεθνή βραβεία.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, με τα τέσσερα μέρη του, αντανακλά ακριβώς αυτόν τον ενθουσιασμό και πολυμορφία.



Το αφιέρωμα περιλαμβάνει 4 προγράμματα:

1/Η Ελβετία χθες και σημερα

2/ Η σκοτεινή πλευρά της Ελβετίας

3/ Αφιέρωμα στη Σχολή Κινηματογράφου και Τεχνών της Ζυρίχης

4/ Η Γαλλόφωνη Ελβετία

Σε συνεργασία με την Ελβετική Πρεσβεία στην Ελλάδα και την Swiss Films.



• ΒΕΛΓΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ο Φλαμανδικός κινηματογράφος του Βελγίου διανύει την καλύτερή του περίοδο και είναι περισσότερο ζωντανός από ποτέ. Πώς να βρούμε μια πατρίδα στον κόσμο; Είναι μια μοντέρνα αναδιατύπωση των κλασικών ερωτημάτων «Ποιοί είμαστε; Από που ερχόμαστε; Πού πηγαίνουμε;», που θεωρούνται απολύτως θεμιτά σε ένα κράτος χωρισμένο σε δύο πολιτισμικές κοινότητες.

Οι ταινίες των περισσότερων από τους συγκεκριμένους σκηνοθέτες, ο καθένας από τους οποίους είναι μια πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα, συσπειρώνονται γύρω από τα παραπάνω θεμελιώδη ερωτήματα, όταν οι δυνατότητες το επιτρέπουν.



Τρίτη, 21/9, Ολύμπια (18:00)

Παρασκευή, 24/9, Ωδείο (16:00)

Σε συνεργασία με την Flanders Images και την Βελγική Πρεσβεία στην Ελλάδα.



• ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Το ελληνικό τμήμα αποκτά από φέτος ένα πληροφοριακό τμήμα το «Σπουδαστικό Πανόραμα», με σκοπό ο θεατής, ο μελετητής, ο σπουδαστής, οι ξένοι επαγγελματίες να έχουν εικόνα του συνόλου-σχεδόν- της φοιτητικής και σπουδαστικής παραγωγής στην χώρα μας.

Η μεγάλη ανταπόκριση που υπήρξε από την πρώτη χρονιά θα μπορούσε στο μέλλον να οδηγήσει σε ιδιαίτερη συγκρότηση. Στο φετινό πρόγραμμα θα προβληθούν 51 ελληνικές παραγωγές, το σύνολο των ταινιών που δήλωσαν συμμετοχή.



• ΗΜΕΡΑ ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑΣ

JOURNEE FRANCOPHONIE- TV5 MONDE

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Πέμπτη, (φέτος 23 Σεπτεμβρίου) του Φεστιβάλ είναι αφιερωμένη στη Γαλλοφωνία.

Οι μικροί φίλοι του Φεστιβάλ θα παρακολουθήσουν το πρωινό της Πέμπτης επιλεγμένες γαλλόφωνες ταινίες κινουμένου σχεδίου και μυθοπλασίας από τον Καναδά και τη Γαλλία. (Κινηματογράφος Ολύμπια, και Ωδείο)

Το πρόγραμμα Μέρα Γαλλοφωνίας ΤV5 Monde για το ενήλικο κοινό του Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο φέτος στη Γαλλόφωνη Ελβετία. (Πέμπτη, 23/9 18:00, Κινηματογράφος Ολύμπια).

Mε τη χορηγία του TV5 Monde και την ευγενική υποστηριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, της Γαλλικής Πρεσβείας, της Ελβετικής Πρεσβείας.



• ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος το Φεστιβάλ Δράμας συμμετέχει στην ενημερωτική καμπάνια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Για την Διαφορετικότητα. Κατά των διακρίσεων» και παρουσιάζει θεματικό κινηματογραφικό αφιέρωμα.

Το Φεστιβάλ της Δράμας έχει την χαρά να παρουσιάσει φέτος μία ταινία δικής του παραγωγής με τίτλο «Η διαφορετικότητα στο χώρο εργασίας. Το παράδειγμα της Δράμας». Η ταινία παρουσιάζει τις καλές πρακτικές, που ξεχωρίζουν στην πόλη της Δράμας, περιπτώσεις εργαζομένων που έχουν δεχθεί διακρίσεις στο χώρο της εργασίας τους. Η ταινία αυτή θα προβληθεί επίσης στην επίσημη «Ημέρα Διαφορετικότητας» που θα διοργανωθεί στην «Τεχνόπολη» στο Γκάζι (Αθήνα) στις αρχές Νοεμβρίου 2010.



• BuSho- ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Tην Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο της Δράμας, στις 18:00 θα παρουσιαστεί αφιέρωμα με επιλεγμένες βραβευμένες ταινίες των τελευταίων ετών από το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Βουδαπέστης – ΒUSHO.

Το Busho, ένα νέο φεστιβάλ (από το 2005) απευθύνεται σε νέους κινηματογραφιστές και φίλους του διεθνούς σινεμά που η φήμη του εξαπλώθηκε γρήγορα σ’ολη την Ευρώπη. Είναι το μοναδικό Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Ουγγαρίας, και φιλοξενεί κάθε χρόνο εξαιρετικά μεγάλο αριθμό ταινιών! (το 2008 προβλήθηκαν 630 ταινίες μικρού μήκους από 62 κράτη)



• ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Προετοιμάζοντας τους μελλοντικούς σινεφίλ, το Φεστιβάλ Δράμας εδώ και 10 χρόνια φιλοξενεί μόνιμη πρωινή ζώνη προβολών για τους μαθητές της πόλης.

Σε συνεργασία με τον οργανισμό, “GERMAN FILMS Αssociation” το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ για τους μικρούς φίλους του Φεστιβάλ, περιλαμβάνει ταινίες κινουμένου σχεδίου και μυθοπλασίας από τη Γερμανία.

Οι προβολές για τους μαθητές της Δράμας, θα γίνονται καθημερινά στις αίθουσες Ολύμπια και Ωδείο, στις 9:00*



SFF-rated 2010

Το Φεστιβάλ της Δράμας παρουσιάζει κινηματογραφικό αφιέρωμα σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Επιστημονικής Φαντασίας & Φανταστικού SFF-rated 2010 (Αθήνα), όπου θα προβληθούν επιλεγμένες ταινίες από την φετινή διοργάνωση που έγινε στην Αθήνα.



ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

Η Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, θα είναι φέτος αφιερωμένη στις Κινηματογραφικές Λέσχες. Το πρωί στις 10:30 η Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος θα δώσει συνέντευξη τύπου. Στις 12:00 θα φιλοξενήσει το Φεστιβάλ Δράμας στο αίθριο των γραφείων του ημερίδα της ΟΚΛΕ ( Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος) με θέμα: «Η Σήμερον ως Αύριον και ως Χθες: οι κινηματογραφικές λέσχες, οι ταινίες μικρού μήκους και το φεστιβάλ Δράμας».

Ο ρόλος των κινηματογραφικών λεσχών στη διανομή και διάδοση της ταινίας μικρού μήκους. Η σχέση με το κοινό. Τρόποι ανάπτυξης και διεύρυνσης συνεργασίας με τους δημιουργούς και τους κινηματογραφικούς φορείς.

Θα μιλήσουν οι σκηνοθέτες Τώνης Λυκουρέσης, Δημήτρης Σπύρου και Κώστας Σταματόπουλος.



Μετά τις βραδινές προβολές, στον ίδιο χώρο, θα ακολουθήσει γλέντι, μετά μουσικής, εδεσμάτων και οινοπνευμάτων.



Το Σάββατο, 25/9, κατά την τελετή Λήξης η Ομοσπονδία θα αποδώσει βραβείο σε Ελληνική ταινία του διαγωνιστικού προγράμματος.



ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:



- Αφιέρωμα στον Ανδρέα Παγουλάτο

Την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου: στον ποιητή, θεωρητικό, συγγραφέα, συνεργάτη και φίλο του Φεστιβάλ Δράμας, Ανδρέα Παγουλάτο θα αφιερώσει το Φεστιβάλ, τα «αίθρια λογοτεχνικά μεσημέρια».

Ο Ανδρέας Παγουλάτος, ποιητής και θεωρητικός κινηματογράφου έφυγε πρόωρα τον περασμένο Μάρτιο αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο αλλά και τεράστιο κενό.

Υπήρξε για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης του Φεστιβάλ Δράμας, διοργανώνοντας, μεταξύ άλλων τα «Αίθρια Λογοτεχνικά Μεσημέρια».

Στο αφιέρωμα που θα γίνει προς τιμήν του θα μιλήσουν για το έργο του και την προσωπικότητά του, ο ποιητής και εκδότης του Περιοδικού Μανδραγόρα, Κώστας Κρεμμύδας, ο κριτικός κινηματογράφου, Δημήτρης Χαρίτος και ο ποιητής Αλέξανδρος Αραμπατζής, ενώ κατά την τελετή έναρξης θα προβληθεί ταινία – πορτραίτο, παραγωγής του Φεστιβάλ Δράμας.



- Η ΕΡΤ στο Φεστιβάλ

«Το ιστορικό αρχείο της ΕΡΤ στο Φεστιβάλ Δράμας»

Προβολή επιλεγμένου αρχειακού υλικού της ΕΡΤ με τίτλο «Ενός αιώνα Έλληνες» , για 6η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Μουσείου Αρχείου της ΕΡΤ. Οι προβολές γίνονται καθημερινά πριν την έναρξη του διαγωνιστικού τμήματος του Ελληνικού Φεστιβάλ.



- Παίζουμε Ραδιόφωνο! Let’s play radio!!

Εργαστήριο Ραδιοφώνου για τους μικρούς φίλους του Φεστιβάλ. Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εργαστηρίων που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Δράμας, φέτος διοργανώνεται εργαστήριο ραδιοφώνου για τους μικρούς φίλους του Φεστιβάλ.

Οι μαθητές της Δράμας θα έχουν την ευκαιρία να «εισβάλουν» στον μαγικό κόσμο του ραδιοφώνου, και να ταξιδέψουν με τα είδη της μουσικής, και του σινεμά, μπαίνοντας στο στούντιο και φτιάχνοντας τη δική τους ραδιοφωνική εκπομπή!

Δημόσια Βιβλιοθήκη Δράμας, καθημερινά από τις 10:30



- Διαγωνισμός φωτογραφίας «Δράμα ΖΕΙΝ. Το σήμερα ή το χθες»

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 20-25 Σεπτεμβρίου, στον εκθεσιακό χώρο «Ελευθερία», ενώ η ανακοίνωση των ονομάτων των τριών (3) νικητών και η απονομή των βραβείων θα γίνει κατά την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ της Δράμας.



ΑΛΛΑ ΔΡΩΜΕΝΑ…

Παρουσιάσεις σκηνοθετών και ανοικτός διάλογος με το κοινό, καθημερινά στο αίθριο του Φεστιβάλ.



ΑΙΘΡΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ

Καθημερινά τα μεσημέρια στο αίθριο των γραφείων του Φεστιβάλ Δράμας παρουσιάζονται νέα βιβλία και οι συγγραφείς τους.

Φέτος θα παρουσιαστούν έργα των Κώστα Μανιουδάκη, Ειρήνης Σταματοπούλου, Παύλου Μεθενίτη, Παύλου Κάγιου, Πέπης Ρηγοπούλου, Γιάγκου Ανδρεάδη και Κώστα Μουρσελά.

4 Μηνύματα στην ανάρτηση "33 Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στην Δράμα."

geoaman είπε...

για να κανω μια αποπειρα..Με τα Ελληνικα τραγουδια πως πας;
http://www.youtube.com/watch?v=yCwRLJBYlMI

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Δεν θα σταματήσω να σε θαυμάζω για την αγάπη σου στην πόλη σου. Αυτό μαρτυράει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Και όλα είναι θετικά.
Με άπειρη εκτίμηση

tania είπε...

@ XRISTOFOROS Η εκτίμηση είναι αμοιβαία Σ'ευχαριστω χριστόφορε!! Να εισαι καλά και να σε χαιρεται η οικογένειά σου!!

tania είπε...

@geoaman Mε τα ελληνικά δεν έχω πρόβλημα ακουω ολα τα ειδη μουσικής κυρίως εντεχνο κ παραδοσιακό !! Αυτό που μου έστειλες ειναι υπέροχο με την δροσερή φωνή της Αρετής! Ευχαριστώ !! φιλιά!!

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share

Labels

. Πολιτιστικά (1) Αγροτικά (1) Αθλητισμός (17) Αναδημοσιεύσεις (19) ανεξήγητα (2) Ανεργία (1) Αξιοθέατα (1) Αποφθέγματα (5) Αρχιτεκτονική (2) Άρωμα Γυναίκας (86) Άρωμα Γυναίκας εκθέσεις (2) Άρωμα Γυναίκας καλοκαίρι (2) Αυτοκίνητο (1) Βιβλίο (3) Βιογραφίες (24) Γεγονότα (5) γιορτες (2) Γλυκά (2) Γυναίκα (83) Γυναίκα μόδα (16) διαφήμιση (3) διαφθορά (2) Διάφορα (16) Δίδαγμα (2) Διδακτικές ιστορίες (9) Δράμα (9) Εγκληματικότητα (1) Έθιμα (11) Εθνικα Θέματα (3) Εκκλησία (4) Εκπαίδευση (2) Ελλάδα (21) Επετειακά (42) Επιστήμες (13) Επιστολές (2) Επιχειρηματικότητα (9) Εποχιακα (3) Εποχικα (6) Ερευνα (8) ερωτας (11) Έρωτας (22) Ευχές (7) ζώα (6) ζωγραφική (8) θεατρο (1) θρησκεία (24) θρησκεία παράδοση (41) ιντερνετ (2) ισότητα (1) Ιστορία (21) Ιστορία. Πολιτιστικά (27) ιστορίες (19) καιρός (1) Κινηματογράφος (8) Κοινωνία (20) κοινωνικα (100) κοινωνικά (16) Κομικς (2) Κόσμημα (2) Κόσμος (7) κράτος -φτώχεια (20) Κύπρος (4) Λογοτεχνία (6) Μακεδονία (2) Μικρά Ασία (8) Μόδα (1) Μουσική (40) Μύθοι (3) Μύθοι παραβολές (20) Μυθος (11) Μυστήρια (3) οδική ασφάλεια (1) οικογένεια (6) οικονομία (7) ομορφιά (2) ορυκτά (1) παιδεια (3) παιδι (8) Παραβολές (21) Παραβολή (1) παραδόσεις (2) Παράδοση (11) παραμύθια (6) Παραξενα (15) παροιμίες (2) πεζά (2) περιβάλλον (23) Ποίηση (36) πολιτική (14) Πολιτισμός (19) Πολιτιστικά (15) Πόντος (11) Πρόσωπα (2) προσωπικά (4) πτηνά (1) Ρατσισμός (1) σάτιρα (1) σάτιρα σχέσεις (4) σεξ (5) Σκέψεις (18) Σοφά λογια (4) στρατός (1) Συγκοινωνίες (1) Συναισθήματα (14) Σχέσεις (16) Ταινίες (1) Ταξίδια (7) Τέχνη (15) Τεχνολογία (4) τουρισμός (2) Υγεία (19) Υγεία -εναλλακτική θεραπεία (12) Υγεία-Διατροφή (25) Φιλοσοφία (84) φυσικά φαινόμενα (7) φωτογραφία (23) χαλάρωση (3) χαλάρωση θάλασσα (12) χιουμορ (33) χιούμορ (30) χομπυ (1) χορός (10) χριστούγεννα (6) ψυχολογία (14) Aξίες ζωής (7) Aρχαία Ελλάδα (12) Google (1) Mυστήρια (1) sex (1)